Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dostali jste, co jste zasloužili!

Honza,22. 9. 2022 13:48

Vážení funkcionáři a klube JM Chodov,
upřímně vám přeji flastry, které jste včera vyfasovali od disciplinární komise, tedy na samé horní hranici sazby příp. blízko k ní. Trest bude plnit nepochybně sankční funkci, spravedlnost zvítězila. Ale obávám se, zda i funkci výchovnou, protože zejména v případě pana Holinky pochybuji, že trest povede k nějaké jeho sebereflexi a změně chování. Pan Horálek a pan Gabriel asi budou z podobného těsta, soudě podle jejich výroků a chování. Ani jeden z nich nemá dle mého názoru ve světě pražského fotbalu co dělat. Ale to byste si museli vyřešit v rámci vašeho klubu.

Re: Dostali jste, co jste zasloužili!

Dušan,22. 9. 2022 14:07

Ne nadarmo se říká, že tam nejvíc inteligence měla rychlovarná konvice, když se zaplula

MUHEHE

ten, kdo se vám směje,22. 9. 2022 12:33

:-DDD

Fandíte rodiče ?

Pavel,13. 9. 2022 19:54

Vyzývám všechny slušné rodiče dětí, které za Chodov hrají, aby zvážili, zda chtějí pokračovat v klubu, kde se předseda chová takhle a ani svou chybu neuznává. Nebojíte se o své děti, že tomu pánovi opět přeskočí a dětem ublíží? Předpokládám, že máte svoje děti rádi.

Reakce klubu bude?

Jakub Svoboda,13. 9. 2022 15:45

Tak panove ocekavame tady Vasi reakci. Uz jste se vyspali z vopice, noviny jste cetli, tak cekame jak se k tomu ted postavite!

Okresní přebor

Milan,13. 9. 2022 15:29

Očekávat na úrovni okresního přeboru bezchybné výkony - ať už hráčů, tak i logicky i rozhodčích- je naivní a hloupé. Chápu, že intelektuální kapacita posilněna alkoholem některých fanoušků, tento fakt není schopna pochopit a akceptovat. Ale jestli mezi takové duševní velikány patří i funkcionáři klubu, tak se divím rodičům mladých hráčů klubu, že svěří takovýmto lidem své děti… já osobně bych je okamžitě nechal přestoupit do jiného klubu

Styďte se

Jarda Pokorný,13. 9. 2022 15:01

Co se stalo o víkendu je ostuda fotbalu. Styďte se a kopanou už nehrajte! Jarda Pokorný.

Chudáčci

Robert,13. 9. 2022 12:43

Dáváte krásný příklad pro vaši mládež. Naučte se prohrávat, chudáčci :-)))

Sebereflexe

Radek,13. 9. 2022 11:52

Kettner, Holinka odstoupit asi co? Než budete odejiti...

Je mi z vás zle

Petr,13. 9. 2022 10:45

Přidávám se k Pavlovi, dle článku i komentáře zúčastněného níže je vaše chování vážně odporný. Chudáci, vejpitkové, co si vybíjej svoje mindráky na jinejch, když se cejtěj v přesile. Takhle chcete jít příkladem mladý generaci kluků, fotbalistů? Nikdo z vás by na to hřiště nevběh rozhodovat, ale hubu plnou hrubě vulgárních keců má každej.
Vostuda, tohle nemá se sportovnim chovánim nic společnýho. Snad jste na sebe patřičně hrdí, pochlubte se svým dětem, jací ste pašáci.

Ostudný incident z 1.B třídy.

Pavel,13. 9. 2022 9:19

Jestli článek je třeba jen z poloviny pravda, zavřete to tam...A je mi úplně jedno, co vás k tomuto davovému jednání vedlo... Styďte se!

Re: Ostudný incident z 1.B třídy.

Honza,13. 9. 2022 10:33

Na utkání jsem byl osobně přítomen, odcházel jsem krátce po odchodu rozhodčích a delegáta do kabiny. Mohu potvrdit pravdivost popsaných skutků do této doby, seděl jsem kousek vedle delegáta a skoro před kabinou rozhodčích a byl svědkem hulvátského chování některých domácích fanoušků a funkcionářů. K fotbalu emoce patří, i ty směrem k rozhodčímu, ale tohle jsem opravdu nezažil, a to na zápasy I.B třídy v sezóně chodím každý týden již řadu let. Hlavním proviněním pana rozhodčího byl zřejmě jeho nízký věk, to připité chodovské dědky (mohu to tak psát, je mi skoro 60) iritovalo nejvíce. Zápas si přitom prohrál Chodov sám, v první půli jeho děravá obrana inkasovala šest branek, žádná nepadla po sporné situaci apod. Oleje do ohně, bohužel, přilívali i tamní funkcionáři, nefungovala navíc jakákoliv pořadatelské služba. Doufám, že to na svazu vezmou v úvahu při stanovení sankce klubu. Mladému rozhodčímu přeji rychlé uzdravení na těle i na duši a ať se nedá chováním těchto agresívních primitivů, kteří nemají ve fotbale co dělat, odradit od budoucí soudcovské kariéry.

Wtf?

Martin,13. 9. 2022 7:46

Vy jste tam opravdu dobrá banda kriplu. Přesně kvůli takových hlupákům odmítám pískat a jinak se angažovat ve fotbale