Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.8. 2021 SK Hostivař "B" vs JM Chodov - 1:1 (1:0)

16. 8. 2021

Tento soupeř nám naprosto nesedí. Není příliš fotbalový a bohužel my se stále ještě učíme a zatím neumíme tvořit a tlačit méně fotbalového soupeře. Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou, ale neměli jsme naprosto žádné šance a pouze platonický tlak.
Z naší jalové hry nás probudila na konci prvního poločasu hrubka našeho gólmana a i když byl soupeř od 38. minuty už pouze v deseti, za naprosto zaslouženě obdrženou červenou kartu, šli jsme do kabin v poločase s mankem jedné branky.
Po polo-časovém vysvětlení že takto hrát nechceme a nebudeme se hra na chvilku změnila a velmi rychle jsme v 53. minutě vyrovnali po nádherném pasu za obranu od Máry a lahůdkovém přehozeni gólmana Simonem Třískou. 
Místo, aby jsme soupeře dorazili, jsme opět hráli jalový fotbal bez nápadů a šancí a pouze se přizpůsobili vyloženě kopané od soupeře. Stále jen fauly a bez balónu od soupeře a nebyli jsme schopní vstřelit druhou branku. Soupeř byl a to se vší úctou k němu jeden s nejslabším, se kterým jsme teď od přípravy hráli, a to ještě nebýt zázračného reflexního zákroku našeho gólmana, prohráli jsme nakonec my.
Ztratili jsme dva body za remízu a tady to je vyloženě ztráta....
Do dalších zápasů musíme změnit přístup a zlepšit finální myšlenky.....
Čekají nás dva kvalitní týmy a já jen doufám, že nastoupená cesta, kdy hráči opravdu makají, dřou na trénincích, se projeví nejen v přípravných zápasech, ale i v mistrovských.
Za dnešní zápas bych nevyzvedl naprosto nikoho.....

 

Branky: 41.min. 1:0, 53.min. 1:1 (Tříska)

 

ŽK: Teplan, Žebrakovský

 

Sestava: Wagner, Bubanec, Krajči, Žebrakovský, Černík, Teplan, Vobořil D., Vacík, Lhotský, Holinka ml., Müller 

 

Střídání: Jeřábek, Tříska, Diviš

 

Roman Vobořil